Om menneskerne bag Kolding E-sport

Hvem er vi?

Kolding E-sport er en E-sports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding E-sport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

 

Vores fysiske forening vokser hastigt og vi er begejstret for den store opbakning vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på tre sideløbende hold i foreningen, hvor tre glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch og League of Legends.

 

Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

 

I Kolding E-sport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding E-sport er herudover også medlem af DGI.

På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding E-sport.

 

Mission

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. E-sport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

 

Vision

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter plus hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Bestyrelse
Martin Johansen CS:GO træner

Martin Johansen

Nick: Balance / Balancemarn
Alder: 26 år
Rolle: Formand & CS:GO træner
Biografi: Martin har boet i Kolding i fem år og har i alle hans teenage dage spillet computer med henblik på at blive virkelig dygtig til alt hvad han foretog sig.

Han sultede efter at blive professionel CS:S spiller tilbage i 2008, men vandt aldrig nok til at kunne leve af hans drømme. Nu vil han hjælpe andre talenter, der står i hans situation for at nå deres mål og drømme indenfor Counter-Strike: Global Offensive.

[email protected]
30 95 53 63

Naestformand-Nicki-Hansen

Nicki Hansen

Nick: Munken
Alder: 23 år
Rolle: Næstformand
Biografi: Nicki har brugt meget af sin fritid på at spille PC sammen med sin storebror. Han begyndte at spille Overwatch da det blev released og har haft stor interesse for spillet lige siden. Han blev hurtigt træt af at spille alene, og i søgen på at finde folk at spille sammen med fandt han Kolding E-sport. Nicki blev senere hold kaptajn for Kolding E-sports Overwatch hold.

Grunden til at han påtog sig rollen som næstformand var pga. hans store forståelse omkring hvordan tingene skal være omkring e-sport og da han selv er meget aktiv i gaming verdenen. Derfor synes vi at han er en god kandidat til rollen.

[email protected]

Martin Lorange profilbillede

Martin Lorange

Nick: imex
Alder: 29 år
Rolle: Bestyrelsesmedlem(suppleant) samt medieansvarlig.
Biografi: Martin har figureret på den danske og internationale e-sport scene i over 10 år. Tilbage i 2009-2010 spillede Martin med et af de bedste Counter-Strike: Source hold i Danmark. Yderligere har Martin arbejdet for en af verdens dengang største e-sport virksomheder Regroup eSport, under deres brand meetYourmakers, som huserede verdens bedste counter-strike hold, Danmark og Europas bedste Counter-Strike: Source hold samt en masse warcraft og starcraft spillere. Martin har det rigtige gå på mod og erfaring til at udvikle Kolding E-Sport.

 

[email protected]

alexander-sangsong-fogh

Alexander Sangsong Fogh

Nick: Alexgalla
Alder: 26 år
Rolle: Bestyrelsesmedlem (suppleant) og revisor
Biografi: Alexanders interesse for konsol- og computerspil startede da han fik sit første spil til sin Nintendo64 og blev introduceret til e-sport da han startede med at spille League of Legends i 2009. Som nytilflyttet til Kolding, vil han gerne hjælpe med at gøre en forskel for ungdommen med samme interesse som ham. Derfor er han blevet en del af Kolding E-sport.

[email protected]

Kassere_Bitten

Bitten M. Johansen

Nick: JeffreyD
Alder: 25 år
Rolle: Kasserer
Biografi: Bitten har i tidernes morgen misundt sin storebror, når han spillede spil på egen konsol eller computer. Hun udviklede derigennem en stor kærlighed for Playstation spil.

Hun støtter fuldt ud e-sporten, men synes også der skal være plads til dem, der bare gerne vil spille konsol eller computer spil på et mere hyggeligt/casual niveau.

[email protected]

Instruktører

Counter-Strike: Global Offensive

CSGO-icon
Arnicropped

Arni í Dali

Nick: HeaRTh
Alder: 25 år
Rolle: CS:GO træner i Bygning 5
Biografi: Arni har spillet siden han fik sin første computer i 2004. Han har spillet mange spil, fra Wolfenstien ET, World of Warcraft og Counter-Strike: Source. Han startede for alvor med Counter-Strike: Global Offensive da han fik beta i 2012 og spillede med forskellige hold til LANs og online. Arni har ligger fast i Global Elite rank.
Han flyttede til Kolding i 2015 og tog en HF,  nu arbejder han som lagermedarbejder og bruger fritiden på CS:GO med sit eget hold hos Kolding Falcons.

Madscropped

Mads Jensen

Nick: Wave
Alder: 19 år
Rolle: CS:GO træner i Bygning 5
Biografi:Mads udviklede en passion for counter strike i starten af 2016 og har været hooked lige siden.
Har startede med at se en masse turneringer og se venner spille det og har ikke kunne lade det ligge siden.
Han vil gerne give videre til det community der startede hans passion for e-sport og har derfor valgt at blive træner.

IMG_2544_small

Mads Larsen

Nick: Mummel
Alder: 24 år
Rolle: CS:GO træner i Bygning 5
Biografi: Mads flyttede til Kolding for 2 år siden.
Han har siden siden sine teenage år spillet computer og især Counter-Strike.
Udover Counter-Strike har han også spillet en del håndbold i sin fritid.
Det næste skridt for Mads er at videregive sin viden fra sine mange timer i CS, kombineret med sammenholdet og holdspillet fra alle timerne i håndbold hallen, for at hjælpe med at udvikle talenterne i Kolding E-sport.

image

Ulrik

Nick: Ulle
Alder: 32 år
Rolle: CS:GO træner i Bramdrupdam
Biografi: Ulrik har boet i Kolding 6 år og har etableret sig i Bramdrupdram. I sine unge dage var han en ihærdig spiller og involverede sig på flere fronter i Counter-Strike hvor der både er prøvet kræfter som shoutcaster, spiller og som deltageler til events.

Efter en laaaaaang pause har han genfundet sin kærlighed til spillet og ”næsten” genopvakt sine evner fra gamle dage 😉

Ulrik vil gerne bruge sin erfaring på at hjælpe og træne den næste generation til at blive dygtige spillere både individuelt og som et hold.

Daniel

Daniel Brinkland

Nick: VirtuX
Alder: 19 år
Rolle: CS:GO træner i Bramdrudam
Biografi: Daniel har siden han var helt lille brugt et utal af timer på at spille. Med stor interesse i skyderspil, begyndte Daniel at spille Battlefield 3 og endte på det danske landshold, men fik senere en endnu større interesse i at spille CS:GO. Med mange timer brugt og ligeledes viden tilstræbet sig, er Daniels ønske at lære fra sig, så andre kan få det fulde udbytte af spillet og eventuelt gå hele vejen og blive en af de bedste.

Henrik2

Henrik Lycke Thomsen

Nick: Honne
Alder: ukendt
Rolle: CS:GO træner i Bramdrupdam
Biografi: Er på vej

Overwatch

OW-icon
christian

Christian Kronborg

Nick: Landser / MINI
Alder: 27 år
Rolle: Overwatch træner
Biografi: Christian har spillet videospil siden han var 5 år og har udviklet en teknisk forståelse for hvordan opbyggelsen af disse videospil kan udnyttes til en konkurrerende fordel.
Han startede med at konkurrere i Super Smash Bros, Melee og senere Marvel vs. Capcom 3.
Mange år efter fandt han sit kald gennem Overwatch, hvor han stod for at lede sin private gruppe af venner til sejr i onlinemiljøet, samt kritiserede og roste deres indsats for at gøre dem til bedre spillere.
Christian flyttede til Kolding i 2016 og vil nu tage skridtet videre og benytte sin passion og viden omkring Overwatch til at hjælpe nye talenter og spille på eget hold.

[email protected]

29386067_10211637670963819_5939326109735714816_o (1)

Nikolai Steno Kjældgaard

Nick: Steno
Alder: 25 år
Rolle: Overwatch træner assistent
Biografi: Nikolai har spillet videospil i utallige år og har udviklet sin strategiske forståelse for disse videospil og brugt dem til at få en bedre konkurrence fordel. Den rigtige konkurrence startede via Overwatch men han har altid været interreseret i spil som World of Warcraft og Counter-strike. Nikolai formåede at nå top 11 i World of Warcraft som Demon Hunter. Han er også uddannet som ski instruktør og har der igennem udviklet mere forståelse for børn i alle aldre. Nikolai flyttede i 2017 tilbage til Kolding efter at have været i Canada og vil nu dele sin viden og passion for Overwatch hjælpe til at holdet performer på deres bedste niveau.

League of Legends

LOL-icon
lukas

Lukas Axelsen

Nick: Meistah llama
Alder: 21 år
Rolle: League of Legends træner
Biografi: Lige siden Lukas har kunne huske har han altid spillet videospil. Han spillede meget konsol da han var mindre, men fik interesse for computerspil da han spillede på sin fars computer. Lukas startede med at spille mange strategispil, men da han fandt League Of Legends kiggede han aldrig tilbage. Lukas har spillet spillet i 7 år og har en stor viden indenfor de forskellige mekanikker som LOL indeholder. Lukas har været til mange LAN’s med forskellige grupper venner og har derfor meget erfaring, indenfor stressede situationer hvor mange ser en spille.
Lukas flyttede til Kolding i 2001 og han vil hjælpe folk med at spille LOL, om det er professionelt eller at man bare vil stige en rank eller to.

picture_1

Niels Rask Madsen

Nick: Nielswts
Alder: 20 år
Rolle: League of Legends assistent træner
Biografi: Niels har spillet videospil på et casual niveau siden han var 6 år gammel. I 2016 fik han øjnene op for League of Legends og spillets konkurrenceprægede natur. Efter at have spillet det meget med venner, begyndte Niels at få undervisning ved Kolding Esport i 2017 for at komme op på det næste niveau. Han tog derefter et semester på en højskole der tilbyder Esport som fag, hvor han fik et større perspektiv på hvordan man kan undervise i esport. Siden da er han begyndt på læreruddannelsen, hvor han håber at kunne undervise i Esport i de øvre klasser i folkeskolen.

Fortnite

fortnite_icon
jens1

Jens Lundhede

Nick: djens
Alder: 22 år
Rolle: Fortnite træner
Biografi: Er på vej

Morten

Morten Thomsen

Nick: n/a
Alder: 27 år
Rolle: Fortnite træner
Biografi: Er på vej

Alexander

Alexander Gammelgaard

Nick: n/a
Alder: 22 år
Rolle: Fortnite træner
Biografi: Er på vej

Casual Lørdag ansvarlig

kvadrat-placeholder

Niels Chr. Lund Madsen

Nick: TheDude/Gituser
Alder: 33 år
Rolle: Frivllig altmulig mand & Tovholder på Casual lørdag
Biografi: Niels har boet i Kolding i hele sit liv, dog med en afstikker til Schweiz i 2016-2017. Han har spillet computer og konsol siden C64 var det nye, og hans første konsol var en SNES hvor Bowser blev tævet flere gange.
Niels begyndte først rigtig at spille PC i forbindelse med WOW og har siden spillet casual i mange forskellige spil, han meldte sig som frivillig hos Kolding E-sport fordi han ville ønske der havde været mere mulighed for sammenhold da han selv spillede som ung.

Kvalifikationer

Vi søger altid kvalificerede trænere til forskellige e-sports titler, for at øge vores spil register.

Vi mangler de ildsjæle, der skal til for at løfte en opgave som denne endnu højere.

Synes du dit favoritspil fortjener mere opmærksomhed? Så kom og start et hold op med det. Vi skaber rammerne for at socialisere og skabe konkurrencedygtige hold i alt indenfor e-sport.

Har du en idé skal du være velkommen til at kontakte os