Om Kolding E-sport

Hvem er vi?

Kolding E-sport er en E-sports forening stiftet i november 2016 med det mål for øje at skabe en forening, hvor børn og unge kan samles omkring deres fælles interesse i trygge faste rammer. Kolding E-sport ønsker blandt andet at sætte fokus på et sundt læringsmiljø for individer, der elsker computerspil og e-sport.

 

Vores fysiske forening vokser hastigt og vi er begejstret for den store opbakning vi allerede får. Det er på grund af netop den opbakning, at vi nu er oppe på tre sideløbende hold i foreningen, hvor tre glade og kompetente instruktører møder op for at undervise i henholdsvis Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch og League of Legends.

 

Vores bestyrelse, instruktører og administration består af ildsjæle og personer med erfaring fra e-sportens verden, som ønsker at bidrage til en stærk e-sport kultur i Kolding kommune.

 

I Kolding E-sport henter vi i samarbejde med UngKolding børne- og straffeattester fra alle vores instruktører og de bestyrelsesmedlemmer, der har med Jeres børn at gøre. Kolding E-sport er herudover også medlem af DGI.

På denne måde sikrer vi en ren omgangskreds og vi sørger for at Jeres børn er i trygge hænder hos Kolding E-sport.

 

Mission

Vi vil sammen med spillere og undervisere skabe et fedt miljø for individer, der elsker computerspil. E-sport er mere end blot computerspil og usunde madvaner, det ønsker vi at give den almene borger bedre kendskab til.

 

Vision

Vores vision er at imødekomme standarden for talentudvikling i Danmark og udvikle talenter plus hjælpe spillere med at opnå deres personlige mål.

Bestyrelse
balance-avatar

Martin Hansen

Nick: Balance / Balancemarn
Alder: 25 år
Rolle: Formand & CS:GO træner
Biografi: Martin har boet i Kolding i fem år og har i alle hans teenage dage spillet computer med henblik på at blive virkelig dygtig til alt hvad han foretog sig.

Han sultede efter at blive professionel CS:S spiller tilbage i 2008, men vandt aldrig nok til at kunne leve af hans drømme. Nu vil han hjælpe andre talenter, der står i hans situation for at nå deres mål og drømme indenfor Counter-Strike: Global Offensive.

martin@koldingesport.dk
30 95 53 63

Naestformand-Nicki-Hansen

Nicki Hansen

Nick: Munken
Alder: 23 år
Rolle: Næstformand
Biografi: Nicki har brugt meget af sin fritid på at spille PC sammen med sin storebror. Han begyndte at spille Overwatch da det blev released og har haft stor interesse for spillet lige siden. Han blev hurtigt træt af at spille alene, og i søgen på at finde folk at spille sammen med fandt han Kolding E-sport. Nicki blev senere hold kaptajn for Kolding E-sports Overwatch hold.

Grunden til at han påtog sig rollen som næstformand var pga. hans store forståelse omkring hvordan tingene skal være omkring e-sport og da han selv er meget aktiv i gaming verdenen. Derfor synes vi at han er en god kandidat til rollen.

nicki@koldingesport.dk

Martin Lorange profilbillede

Martin Lorange

Nick: imex
Alder: 29 år
Rolle: Bestyrelsesmedlem(suppleant) samt medieansvarlig.
Biografi: Martin har figureret på den danske og internationale e-sport scene i over 10 år. Tilbage i 2009-2010 spillede Martin med et af de bedste Counter-Strike: Source hold i Danmark. Yderligere har Martin arbejdet for en af verdens dengang største e-sport virksomheder Regroup eSport, under deres brand meetYourmakers, som huserede verdens bedste counter-strike hold, Danmark og Europas bedste Counter-Strike: Source hold samt en masse warcraft og starcraft spillere. Martin har det rigtige gå på mod og erfaring til at udvikle Kolding E-Sport.

 

ml@koldingesport.dk

alexander-sangsong-fogh

Alexander Sangsong Fogh

Nick: Alexgalla
Alder: 26 år
Rolle: Bestyrelsesmedlem (suppleant) og revisor
Biografi: Alexanders interesse for konsol- og computerspil startede da han fik sit første spil til sin Nintendo64 og blev introduceret til e-sport da han startede med at spille League of Legends i 2009. Som nytilflyttet til Kolding, vil han gerne hjælpe med at gøre en forskel for ungdommen med samme interesse som ham. Derfor er han blevet en del af Kolding E-sport.

alexander@koldingesport.dk

Kassere_Bitten

Bitten M. Johansen

Nick: JeffreyD
Alder: 24 år
Rolle: Kasserer
Biografi: Bitten har i tidernes morgen misundt sin storebror, når han spillede spil på egen konsol eller computer. Hun udviklede derigennem en stor kærlighed for Playstation spil.

Hun støtter fuldt ud e-sporten, men synes også der skal være plads til dem, der bare gerne vil spille konsol eller computer spil på et mere hyggeligt/casual niveau.

bitten@koldingesport.dk

Instruktører

Counter-Strike: Global Offensive

CSGO-icon
kvadrat-placeholder

Henrik Lycke Thomsen

Nick: Er på vej
Alder: XX år
Rolle: CS:GO træner
Biografi: Er på vej

kvadrat-placeholder

Arni L. Dali

Nick: HearTH
Alder: 24 år
Rolle: CS:GO træner
Biografi: Arni har spillet siden han fik sin første computer i 2004. Han har spillet mange spil, fra Wolfenstien ET, World of Warcraft og Counter-Strike: Source. Han startede for alvor med Counter-Strike: Global Offensive da han fik beta i 2012 og spillede med forskellige hold til LANs og online. Arni har været i Global Elite rank i lang tid, men efter en rank-opdatering har han sat fast i Legendary Eagle Master siden. Han flyttede til Kolding i 2015 og tog en HF,  han arbejder pt som lagermedarbejder og bruger fritiden på CS:GO med sit eget hold hos Kolding (“Falcons”).

Overwatch

OW-icon
christian

Christian Kronborg

Nick: Landser / MINI
Alder: 25 år
Rolle: Overwatch træner
Biografi: Christian har spillet videospil siden han var 5 år og har udviklet en teknisk forståelse for hvordan opbyggelsen af disse videospil kan udnyttes til en konkurrerende fordel.
Han startede med at konkurrere i Super Smash Bros, Melee og senere Marvel vs. Capcom 3.
Mange år efter fandt han sit kald gennem Overwatch, hvor han stod for at lede sin private gruppe af venner til sejr i onlinemiljøet, samt kritiserede og roste deres indsats for at gøre dem til bedre spillere.
Christian flyttede til Kolding i 2016 og vil nu tage skridtet videre og benytte sin passion og viden omkring Overwatch til at hjælpe nye talenter og spille på eget hold.

christian@koldingesport.dk

kvadrat-placeholder

Nicolai

Nick: Er på vej
Alder: XX år
Rolle: Overwatch træner
Biografi: Er på vej

League of Legends

LOL-icon
lukas

Lukas Axelsen

Nick: Meistah llama
Alder: 21 år
Rolle: League of Legends træner
Biografi: Lige siden Lukas har kunne huske har han altid spillet videospil. Han spillede meget konsol da han var mindre, men fik interesse for computerspil da han spillede på sin fars computer. Lukas startede med at spille mange strategispil, men da han fandt League Of Legends kiggede han aldrig tilbage. Lukas har spillet spillet i 7 år og har en stor viden indenfor de forskellige mekanikker som LOL indeholder. Lukas har været til mange LAN’s med forskellige grupper venner og har derfor meget erfaring, indenfor stressede situationer hvor mange ser en spille.
Lukas flyttede til Kolding i 2001 og han vil hjælpe folk med at spille LOL, om det er professionelt eller at man bare vil stige en rank eller to.

mathias

Mathias Henriksen

Nick: Lybrix
Alder: 22 år
Rolle: League of Legends træner
Biografi: Mathias har spillet computerspil siden han var 8 år, men det tog ikke om sig før han blev 16 år, efter han faldt over et spil kaldt League of Legends. Mathias har altid være meget interesseret i konkurrence og den atmosfære der skabes omkring et hold der kæmper om at opnå et fælles mål. På grund af sygdom blev han nødt til at stoppe sit elite sport og dedikerede derfor alt sin tid, til at blive bedre, til League of Legends, som skabte samme atmosfære, han var vant til fra elite-sporten. Efter 2 år lå han i top 0,1% i Europa og opnåede op til at være den 400’ende bedste i Europa i en periode. Han har arbejdet meget med forskellige organisationer inden for League og Legends verdenen, inden han begyndte at freelance online League of Legends coaching som profession. Mathias ser frem til at arbejde med mange forskellige unge mennesker og hjælpe dem, med at opnå deres mål. Selv håber han på at lære mere om coaching igennem forløbet.

Kvalifikationer

Vi søger altid kvalificerede trænere til forskellige e-sports titler, for at øge vores spil register.

Vi mangler de ildsjæle, der skal til for at løfte en opgave som denne endnu højere

Counter-Strike: Global Offensive0%
Overwatch0%
League of Legends0%
69

CS:GO spillere

9

OW spillere

7

LOL spiller